• ca

Comparar listados

Fantástica casa en venta – Cabrera de mar

Cabrera de Mar
601.000€

Referencia: CA-000-030-681-790

  • Icon
    190 m2
  • Icon
    4
  • Icon
    3

Casa en venta en la localidad del Maresme, Cabrera de Mar . Con una superficie de 216 m2 con un jardín de 800m2. Consta de 4 habitaciones dos dobles, una de ellas suite y dos sencillas. Tiene 2 baños y un aseo, cocina office y un comedor amplio y luminoso con salida al jardín y la piscina. La propiedad esta lista para entrar a vivir.

Extras: autobuses, árboles, centros médicos, colegios, supermercados, vistas despejadas, zonas infantiles

Cabrera de Mar és un municipi de la comarca del Maresme. Seguint el litoral es troba entre les localitats de Vilassar de Mar i Mataró, tot i que el seu nucli urbà principal és a uns 2,5 km del mar, en una petita vall entre els turons de Burriac (on es troba el castell del mateix nom) i de Montcabrer. A part dels dos municipis citats anteriorment, Cabrera de Mar també limita amb Cabrils i Argentona.
La població està dispersa en diversos nuclis i urbanitzacions d’orígens molt diferents. A l’interior es troba el nucli antic o centre urbà del municipi i els nuclis d’Agell (també conegut com a Santa Helena d’Agell), Sant Joan de Munt i Mas Terrillo. En el litoral es troben els nuclis del Pla de l’Avellà (en el límit amb Vilassar), Costamar i Bonamar.
L’àrea més propera al mar (fins a aproximadament uns 2 km de la costa) presenta un perfil pla. La línia de costa està formada per una platja de sorra, continuació de la platja de Vilassar. Per contra, l’àrea interior presenta un relleu molt accidentat, degut a la presència de la Serra de Sant Mateu, part de la Serralada Litoral.
Un aspecte característic de la comarca del Maresme i de Cabrera de Mar és la presència de nombroses rieres (o rambles), degut a la proximitat de Serralada Litoral respecte al mar. Aquests torrents, generalment de poca longitud, romanen secs la major part de l’any pero presenten perilloses crescudes quan es produeixen pluges intenses. Les rieres més importants del municipi són (de sud a nord) la de Cabrera, la d’Agell i la d’Argentona (aquesta última separa els termes municipals de Cabrera de Mar i Mataró).

Ubicación

¿Aún no ha encontrado lo que buscaba?

Suscríbase a nuestra Newsletter y sea el primero en recibir las últimas novedades