• es
 • ca

Comparar listados

Venta de plazas de parking – Zona centro de Manlleu

Manlleu
  3.200€

  Referencia: PK-000-047-723-319

  • Icon
   10 m2

  Venta de 24 plazas de aparcamiento en MANLLEU, a 50mts del centro de la población y de la Plaza Fra Bernadí. Precio aproximado de venta por unidad de 3.200€.

  Manlleu es troba al sector septentrional de la Plana de Vic (comarca d’Osona). Limita al nord amb el municipi de Torelló, a l’est amb l’Esquirol i les Masies de Roda, al sud amb Gurb i a l’oest amb les Masies de Voltregà.

  El municipi està situat en el sector més deprimit de la Plana de Vic, cosa que provoca que durant els mesos d’hivern la boira baixa hi sigui molt present. El relleu que envolta Manlleu i la comarca d’Osona està format en direcció nord per les serres de Bellmunt, i les de Vinyoles cap a l’oest, que són els primers anticlinals prepirinencs. El Puigsacalm, situat al nord-est de la comarca, comença la Serralada Transversal representada a la comarca pel Collsacabra, plataforma estructural elevada (de 900 a 1300 m alt.) que una falla espectacular fa cavalcar damunt de les Guilleries, situades a l’est d’Osona (cingleres de Rupit, Tavertet i el Far). Al coll de Sant Marçal comença el massís del Montseny, que plega el sud-est de la comarca, accessible pel coll Formic, on comença el pla de la Calma.
  Com tota la Plana de Vic, el subsol de Manlleu està format per al·luvions portats pel Ter, a causa de l’acció del riu (sedimentació), gràcies a aixo l’agricultura ha estat sempre notable en el poble. Un dels components més preuats economicament són les graves, visibles en moltes zones de Manlleu, antigues terrasses fluvials i que l’home ha utilitzat en la construcció. També té primalls de terra i terrenys erms on les margues blavoses formen turons, presents en moltes zones de Manlleu.
  Hi ha una infrautilitzada estació de ferrocarril de la línia Barcelona-Puigcerdà, per evidents motius d’inanació pressupostària. Diverses carreteres locals uneixen Manlleu amb les poblacions properes i amb les grans vies de comunicació: pel nord amb Torelló i l’Eix Vic-Olot; pel sud amb Vic i la C-25 (Eix Transversal); per l’oest amb La Gleva i Sant Hipolit de Voltregà i Masies de Voltregà i amb l’autovia C-17, per l’est amb Roda de Ter i amb Sant Martí Sescorts i l’antiga comarcal Vic-Olot, C-153.

  Características principales

  • Array

  Ubicación

  ¿Aún no ha encontrado lo que buscaba?

  Suscríbase a nuestra Newsletter y sea el primero en recibir las últimas novedades